Nysäters Cyklar

Nysäters Cyklar är ett företag som startades av André och Anja som också har en Permakultur Gård på samma plats under sommaren. De älskar att cykla och flyttade till Nysätertrakten för att de vet att detta är rätt plats att njuta av det. De ville dela den … och har nu gjort det möjligt för fler människor att njuta av omgivningen runt Nysäter, Gillberga, Säffle, Arvika, Grums, Karlstad, Kila, Glava och Borgvik.

terräng cykel finken

Cykelbranschen

André har mer än 14 års erfarenhet från cykelbranschen och började redan som ung. Han har erfarenheter inom cykelmekanik, teknik och restaurering av bilar. För att underhålla och reparera cyklar har han designat och byggt verkstaden vid Gillberga Njordstorp. Tjänsten är till för alla typer av cyklar och det är möjligt att utföra cykelreparationer som omfatter allt från platta däck upp- till fulla restaureringar av cyklar.

Workshop Nysater Cyklar

Hyra av terräng cyklar

Hyra cyklar är möjligt under hela året och om du är osäker på tillgången på cyklar, storlekar eller omgivningen, är det bara att fråga oss och vi är glada att hjälpa dig.

Värmlands Nysäter ligger centralt mellan Stockholm, Oslo och Göteborg och nära till Karlstad. Det är lätt att ta sig hit via bil eller kollektivtrafik. Ta en titt på sj.se eller varmlandstrafik.se

Ha en trevlig stund när du besöker vår vackra omgivning i Nysäter!